tirsdag den 20. december 2011

Småkage kavalkade #3 - Nøddebjælker


I det her indlæg kan i vidst godt se opskriften tydeligt nok på billedet, som stammer fra AMO's julebagebog. Det var en nem og lækker dej og arbejde med, og de færdige kager var virkelig lækre. Bare vær obs på at chokoladen får lov at størkne i et lidt køligere rum, det var i hvert fald nødvendigt hos os. Men super lækre og nemme, tror også de kommer på bagelisten næste år.

/Lise

6 kommentarer:

Maj sagde ...

Uhmmm - de lyder ret lækre! Og ser også meget overkommeligeud at lave :D

Jeg har på ingen måde nået at bage noget som helst - føler mig ikke så julet lige pt. :) Men jeg håber jeg lige kan nå det på falderebet, nu må vi se...

- Maj :D

Frk.B sagde ...

Dem havde jeg faktisk også overvejet at lave, men tiden gik for hurtigt - det må blive næste år :) De ser i hvert fald go'e ud!

Lise B sagde ...

De var faktisk super nemme at lave Maj, og super lækre :)
Nej men sådan kan det jo gå, jeg har også bare herhjemme lavet forskellige mandel ting, brændte og lakrids, og det var hos min mor det store bage halløj foregik ;)

/Lise

Lise B sagde ...

Åh kender det godt, pludselig er der bare ikke mere tid at gøre med ;)

/Lise

Merca sagde ...

De ser vildt lækre ud ! Brugte du rigtig chokolade eller overtrækschokolade ? Rigtig chokolade er væsentlig længere om at størkne end overtrækschokolade (ihvertfald i mit køkken ;o) ).

Lise B sagde ...

Hej Merca.
Jeg brugte en rigtig chokolade, syntes altså det smager bedre ;) Ja men tror bare der var rimeligt varmt efter at have bagt en masse småkager ;) Men ja det har du ret i :)
Og velkommen til, mindes ikke at have set dig her før :)

/Lise