torsdag den 22. december 2011

Fyldt kyllingebryst med feta og rød pesto


Uhm et fyldt kyllingebryst med bagte rodfrugter slår altså mange ting! Jeg har lavet dem i et utal af variationer, men den her udgave er altså god fordi fetaen giver en salt smag til det, yum!

Fyldt kyllingebryst
2 pers

Ingredienser
2 kyllingebryst(er?!)
2 skiver feta
2 spsk rød pesto
1 dl æblejuice
Salt, peber

Skær en dyb slids ind i siden af kyllingebrystet, men ikke helt igennem. Læg en skive feta, mas den lidt, og put den røde pesto ovenpå. Her har jeg lukket det med en kødnål, men der er bestemt ikke noget der skal afholde en fra at vikle en skive bacon omkring! Læg dem i et ildfast fad og dryst med salt og peber. Hæld juicen ved og bag ca 20 min ved 180 grader.

Jeg bruger juicen i det ildfaste fad for at det ikke bliver tørt, vand, bouillon eller hvidvin havde nok givet samme resultat, bare med en anden smag. Jeg serverede fuglen med ovnbagte rodfrugter, der ca fik 45 min ved 200 grader de første 25 min og derefter ved 180 grader i 20 min. Så passede det nemlig så fint med kyllingen ;)

/Lise

3 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Guuuuf det ser lækkert ud :) og for en kyllinge elsker som mig, så må den da vist afprøves ;)

Lise B sagde ...

Det er i hvert fald en nem opskrift, og smager mums!
Synes jeg da du skal gøre ;)
/Lise

Friller sagde ...

Det ser da lækkert ud!:)
Kisses fra Freja fra frillersworld.blogspot.com