tirsdag den 20. december 2011

'Ulla Terkelsen, London'


Så fik jeg også taget mig sammen til at komme på Ulla Terkelsen, London. Det er videreudviklingen af den gamle café 'Ib Rehne, Cairo', men den er desværre lukket til fordel for Ulla. Men uansat hvad så har Helen igen formået at ramme den helt rigtige stemning nede på Ulla T, nemlig det helt tilbagelænede med forskellige stole og en masse farverigt pynt. Det er desuden en af mine bekendte som har stået for alt vægdekoration, og det er altså bare fint!

Maden er i hvert fald upåklagelig som den plejer. På billederne er der øverst en sandwich med varmrøget laks og persillepesto serveret med stegte kartofler med chilimayo. Min mor fik en anden ret med røget laks, mener den hed noget med laksen på bjerget, hvilket hun var meget tilfreds med.
Derefter fik jeg en iskaffe, mums!
Alt i alt er stemningen fantastisk tilbagelænet, stilen er kørt helt igennem og maden serveres til en billig penge. En sandwich fåes fra 49 kr, så det er lige til at klare :)

Restauranten er desudende belliggende i Vestbyen, nemlig på Kastetvej.

/Lise

12 kommentarer:

Trine sagde ...

Mums det ser lækkert ud! Og hyggelig stemning - er vild med navnet på caféen, men er også helt tosset med hende Ulla :)

Lise B sagde ...

Ja nemlig det, en hyggelig stemning er virkelig noget der gør man kommer igen. Kunne have taget 1000 billeder derinde, men de andre gæster var nok ikke blevet begejstrede ;)

/Lise

Malene uden "R" sagde ...

Godt at der sker lidt nyt nede i Vestbyen. Lokalet har også bare været tomt virkelig længe. Vidste dog ikke Ib René var lukket til fordel for Ulla! Øv!
Tror klart jeg må prøve at tage derind en dag! :)

Bitten sagde ...

Øv, jeg vidste heller ikke, at Ib René skulle lukke :(
Men dejligt at den er "genopstået" gennem Ulla, skal helt sikkert forbi på et tidspunkt. De lavede nogle vildt gode drinks på Ib René, så det håber jeg, at de gentager.

Lise B sagde ...

Ja prævis Malene, det er virkelig længe siden at Telekæden lukkede, der oprindeligt var i de lokaler ;) Og det ser ud som om der stadig er mange gæster dernede selvom den er flyttet lidt længere væk fra midtbyen. Men det er nok også grundet det geniale koncept ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Nej det er sgu også lidt skuffende, men tror at ejeren fik lidt rigeligt at se til med to åbne steder. :)
Ja det tror jeg godt du kan regne med, de har i hvert fald mange gamle klassikere på kortet :)
/Lise

Maria C sagde ...

Det kunne være man skulle liste sig derned en dag og tjekke hvad det er for noget :)

Lise B sagde ...

Synes jeg bestemt du skal Maria, det er super godt, og SU venligt :)
/Lise

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ser det godt ud - skal klart prøve en af de ting næste gang, jeg kigger forbi Ulla :D Fik en brie/kyllinge burger sidst. Og kan se, jeg helt sikkert også skal have iskaffen, den ser jo enorm ud!

- Anne

Lise B sagde ...

Ja det kan jeg godt forstå, var også virkelig godt :)
Man skal bare ikke have helt så meget mad hvis man skal have den iskaffe også, jeg var heelt proppet ;)
/Lise

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg var forbi Ulla T lillejuleaften til brunch og jeg er allerede FAN af de nye lokaler. Helen er for sej!! Ib var mit gamle stamsted, men jeg er meget glad for de nye omgivelser for stemningen er helt sikkert flyttet med: nu bare med mere plads til alle!

Lise B sagde ...

Ja præcis Marian :) Det er virkelig blevet fint med masser af plads, men stadig samme hyggelige stemning :)
/Lise