lørdag den 17. december 2011

Karrysuppe med kylling - på den nemme måde


Nogen gange trænger man bare til nem og nærende mad. Min søde søster havde en hel masse af de her forskellige supper, så blev lige nødt til at prøve dem. Suppen i sig selv er super lækker og smager af meget. Opskiften jeg serverer den på er meget inspireret af opskriften på kartonen ;)

Min version af suppen
3-4 pers

Ingredienser
1 L orientalsk karrysuppe
400 g champignoner i skiver
2 peberfrugter i tern
450 g kylling i tern
Græskarkerner

Start med at sætte suppen over ved lav varme tilsat 2 dl vand. Svits samtidig champignoner i 5-10 min til de er møre. Tilsæt peberfrugten og champignonerne til suppen. Svits kyllingen i lidt olie, krydr med salt, peber og lidt chili. Server suppen med kyllingen i og drysses med græskarkerner. MUMS!

Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger lidt penge på den her suppe, den er altså helt eminent. Tomatsuppen fra samme serie kan også anbefales.

/Lise

8 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Det ser super lækkert ud! :)

Marian N. Larsen sagde ...

Indimellem er det vel ok at skyde genvej. Synes bare det er synd fordi ingredienslisten på sådan en suppe er uigennemskuelig, proppet med tilsætninger og falsk smag. Og sådan en ferm køkkenlady som dig kunne sikkert hurtigt bikse en lækker suppe sammen :) Bortset fra det, så ser det toplækkert ud!!!

Bettina sagde ...

Mmh ser virkeligt lækkert ud, tror jeg hopper på den lækre nemme udvej her i ugen :o)

Unknown sagde ...

Tusind tak Trine :D
/Lise

Unknown sagde ...

Det skal der i hvertt fald være plads til her i mit lille hjem, for nogengange er det bare nemhed der tæller. Man ja den er da ikke fyldt med lutter gode sager, men den smagte og var nem. Jeg er bare en hat til at få karrysuppe til at smage af noget som helst selvom jeg bruger en stærk karry :)

/Lise

Unknown sagde ...

Det kan jeg godt forstå sweetypie, det var også nammenam! :)
/Lise

Anonym sagde ...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://lisepaasu.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

Vänlig hälsning,
Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

Unknown sagde ...

Hej Pauline.
Tusind tak for interessen, jeg har lagt koden ind, glæder mig til at se hvad det kan bære med sig.
Rigtig god jul :)

/Lise