Lun peanutbutter sauce |
Crispy roll med peanutbutter sauce |
Nåh men synes det var passende med noget lidt nemmere og lækkert.
Crispy salat rolls med lun peanutbutter sauce
2-3 pers
Ingredienser
Sauce
½ dåse kokosmælk
3-4 cm ingefær
1 fed hvidløg
½ tsk chili
3 spsk peanutbutter
2 spsk soya
Svits chili, presset hvidløg og fintrevet ingefær i en smule olie i et par minutter. Tilsæt kokosmælken og peanutbutter og varm det godt igennem. Smag til med soyaen og saucen er klar. Server den lun til ris, kyllinge spyd eller som jeg gjorde:
Jeg servede den med kogte hummerhaler, forårsløg, agurk, tomat og lidt sesam serveret i iceberg salat blade. Yum!
Lise
2 kommentarer:
Uhm hvor ser det lækkert ud, jeg er også bare en sucker for peanutbuttersauce - eller bare peanutbutter generelt ;)
Jeg serverer det oftest til mine rispapirruller, men de der salatruller ser virkelig delikate ud!
- Maj :D
Tusind tak Maj, det lyder dælme også lækkert. Jeg har vidst faktisk noget rispapir jeg skal have forsøgt mig med, har du en god opskrift jeg kan blive inspireret af?
Jeg plejer også at lave en anden, men den her er lidt mere flydende og dyp´bar ;)
Lise
Send en kommentar