Jeg er helt vild med kyllingedunser, hvis bare de er krydret ordentligt, så jeg forsøgte at tilsætte alle de gode ting i dem her. Prøv dem, og server dem gerne med en god sød chilisauce, uhm! Næste gang jeg vil lave dem vil jeg bruge masser af frisk chili og revet ingefær også!
Thai-inspirerede kyllinge deller
Ca 20 stk
Ingredienser
500 g hakket kyllingekød
4-5 forårsløg i fine skiver
2 fed hvidløg, presset
½ tsk knust tørret chili
2 spsk sesam
2 spsk mel
2 æg
Salt, peber
Krydderurter; her purløg og persille
Rør alle ingredienserne sammen, måske skal konsistensen justeres med lidt vand eller mælk. Lad farsen hvile i minimum 30 minutter inden den steges i enten godt med smør eller olie.
Server eksempelvis som her med stegt løg, hvidløg, tomat, squash og masser af timian.
Lise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar