tirsdag den 25. september 2012

Sushi Mania


Jeg er ganske stor fan af sushi skal lige siges. Men vil lige slå et slag for Sushi Mania, der ligger i Reberbansgade i Aalborg. De har et super simpelt koncept hvor man vælger imellem alle de forskellige sushi varianter de har i montren, hvor de er opdelt i 4 farver som repræsenterer 4 priser mellem 10kr-25kr. Ellers har man mulighed for at købe en af fem forskellige bokse, som bliver lavet med det samme. Det er virkelig god sushi til fine priser.

Igår købte jeg en lækker tangsalat med og lunede selv nogle edamame bønner fra fryseren og dryssede med masser af læsø salt. Bon appetite. :)

Lise

10 kommentarer:

Anne T. sagde ...

Jeg ÆÆLSKER Sushi Mania! Endelig ordentlig sushi, uden man bliver flået for penge. Og elsker konceptet med at vælge i montren.
Det minder mig og dengang jeg var lille, og man stod hos købmanden og købte slik, og sagde: "For 50 øre lakridser, for 1 krone vingummisutter...." ;)

Lea Binta sagde ...

Det ser lækkert ud!
Indtil videre har jeg kun brugt Sushi Sushi i Aalborg, og selvom det er rigtig lækkert så er det lidt halvdyrt, så det kan være det bliver Sushi Mania næste gang. Hvor ligger den henne?

Unknown sagde ...

Præcis Anne, jeg er også virkelig fan. Også bor jeg bare skræmmende tæt på, så det er der jeg handler sushi :D
Lise

Unknown sagde ...

Jamen Lea, det ligger i Reberbansgade ved Aalborg sygehus Nord. Hvis du følger deres link kan du få den eksakte adresse :)
Lise

Christel | Colors and Creations sagde ...

Mmmm, der er intet som sushi! Må prøve Sushi Mania, hvis jeg kommer til Aalborg :)

Anonym sagde ...

Mm mmm mh. Man får virkelig lyst til sushi af dine billeder. Er lige flyttet og har ikke fundet mit nye sushi-sted (Aalborg er lige lovlig langt fra kbh, så det bliver nok ikke lige sushi mania) - men jeg må da vist se at komme på jagt ;)

Unknown sagde ...

Ja gør det Christel, det er super godt :)
Lise

Unknown sagde ...

Hehe, så vidt jeg ved er der da en del steder i København Cecilie, så mon ikke du finder et godt sted :)
Lise

A + K = ♥ sagde ...

Uhm, jeg elsker sushi - synes der er flere fine steder i Aalborg. Jeg har på det seneste dog købt mest på Huameng på Boulevarden, deres box med 18 stykker for 168 er jo ideel til at dele (;

Unknown sagde ...

Nå, jamen er det lækker sushi? :) Jeg har nemlig engang været derinde, bare for en chinaboks, og jeg synes virkelig ikke det var noget ved. Men har heller ikke prøvet deres sushi, måske man skulle prøve det, tak for tippet :)
Lise