torsdag den 6. september 2012

KøleskabshavregrødIgår læste jeg om overnight-oatmeal rundt omkring efter at have set det hos Xenia. Og synes altså det lød som en lidt sjov idé, med at lade det hele stå natten over, så det kan få lov at trække saft og kraft. Jeg havde et bæger skyr så jeg tilsætte lidt af det ligesom HER, for at få en lidt længere mæthedsfornemmelse, pga proteinen. Prøv det, det smager altså ret godt. :)

Køleskabshavregrød
1 pers

Ingredienser
1 dl havregryn
1½ dl mælk
1 dl skyr

Bland det hele og lad trække natten over i køleskab. Jeg serverede portionen med lidt blåbær og solsikkekerner, og det smagte rigtig dejligt. Helt sikkert noget jeg vil få ind i mellem om morgenen.

Lise

2 kommentarer:

Lea Binta sagde ...

Jeg prøvede en version af køleskabs-havregrød efter at have set det på pinterest, men det blev overhovedet ikke lækkert og blødt. Måske fordi jeg brugte grovvalsede havregryn. Det kan være jeg skal give det et forsøg til - din version ser hvertfald lidt mere indbydende ud end det jeg endte op med.

/ Lea Binta

Unknown sagde ...

Jamen jeg rørte det med en anelse mælk og honning efter billedet blev taget, men synes faktisk det var ret godt. Men ved ikke om det er forholdende eller skyr'en der gør det. :)

Lise