tirsdag den 8. november 2011

Spinatfad med kalkun


Dette er en nem ret til en enkelt, meget sulten person uden andet tilbehør. Men det ville også egne sig med en rugbrødstoast også til to personer.

Spinatfad med kalkun
1-2 pers

Ingredienser
10-12 kugler frossen spinat
2 æg
salt, peber
revet muskatnød
30 g revet ost
75 g kalkunpålæg

Start med at tø spinaten op og dræn den bedst muligt for væske. Skær kalkunpålægget i små tern. Bland det hele godt sammen og krydr rigeligt. Hæld til sidst det hele i et lille ildfast fad, ca 10x15 cm, der er smurt med en anelse olie. Bag ved 200 grader i 25-30 min afhængigt af ovnen. Bon appetite.

Imorgen kommer desuden de 2 søde tøser fra Life, Love & Looks her og spiser, det bliver hyggeligt, glæder mig til at se jer tøser! :)

/Lise

6 kommentarer:

Annesofie sagde ...

Juhu, det bliver så hyggeligt! - Glæder mig til at møde dig :-)

anse sagde ...

det ser sku rigtig lækkert ud

Unknown sagde ...

Ja det gør nemlig så Annesofie, jeg lover at der bliver god mad, i hvert fald en af mine favoritter ;) hehe. Vi ses imorgen! :)
/Lise

Unknown sagde ...

Taak, det er også noget jeg tror jeg vil eksperimentere mere ud i da det er godt og nærende :)
/Lise

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Mh, det skal jeg prøver næste gang manden er på arbejde og jeg skal fodre mig selv. Det lyder super nemt og rigtig lækkert!

Unknown sagde ...

Det kan jeg godt forstå, kunne også forestille mig at det er godt i madpakken :)
/Lise