søndag den 20. november 2011

Restaurant Amalfi

Min mutti og jeg på Amalfi
Stegte kammuslinger m. selleri pure og sprød salat vendt i hindbær vinaigrette
Tun carpaccio med rød coulis
Stegt oksefilet med dagens garniture og sky infusion chocolat
Creme caramel med frugt og choko tuille
Min mor og jeg har tilbragt denne weekend med min søde mor i København. Vi havde snakket om forskellige spisesteder, men efter en lille runde endte vi på Restaurant Amalfi på Gråbrødretorv. Og det fortrød vi ikke! For 299,- fik vi fire meget lækre retter, der bestod af stegte kammuslinger, tun carpaccio, oksefilet med sky chocolat og til sidst en creme caramel. Jeg vil våge at påstå at det er den bedste restaurant jeg har været på i meget lang tid, og klart et sted der er et besøg værd. Personalet var desuden meget venlige og spurgte hele tiden om vi manglede noget og om det smagte os, og det gjorde det. Hvis du kommer et smut forbi København vil jeg klart anbefale denne skønne perle!

Vi fik drukket en masse skøn vin og fortsatte på Rosioe Mcgees, og endte med at have det ret sjovt. Det er simpelthen så skønt at have nogle gode hyggetimer med min mor. Især når jeg ved at der ikke går mere end 6-7 uger før jeg sidder langt væk hjemmefra. :)

/Lise

6 kommentarer:

Vanessa sagde ...

Mhm, det ser virkelig lækkert ud! :)

Piskeriset sagde ...

Dejligt at I havde en god aften - det er så hyggeligt at spise på restaurant :-)

Vi havde desværre en ret blandet oplevelse, da vi spiste der på et tidspunkt, og det er vist et sted, der er ret delte meninger om. Har både læst lovprisninger af stedet - og sønderlemmende kritik.

Trine sagde ...

Hvor ser det hyggeligt og super lækkert ud! :)

Lise B sagde ...

Taak Vanessa, det var også stor succes. Virkelig længe siden jeg har spist så godt ude :)
/Lise

Lise B sagde ...

Hej Piske. Nåh for pokker, har jeg slet ikke set. Vi gik derind fordi vi kom forbi, og vil sige at jeg kan i hvert fald ikke kritisere det, det var virkelig lækkert. Kødet var stegt til perfektion og alt i alt super lækkert. Men der er jo også forskellige menuer, vores var i hvert fald super lækkert. :)
/Lise

Lise B sagde ...

Det var super hyggeligt Trine, og virkelig lækkert :D
/Lise