søndag den 27. november 2011

God vind - nej tak!


Lige nu sidder jeg og drømmer mig tilbage til en dejlig sommer med sol indimellem og bare tæer. Jeg synes bare ikke sådan noget voldsom storm/orkan der har ramt Aalborg er særlig hyggelig. Alle færger bliver holdt på land og ting går i stykker. Herinde i midtbyen fyger det med tagsten, og man risikerer sit liv bare man skal i aldi, helt ærlig! Jeg har været ude at besøge min mor i skoven idag, og der var det da også helt tovligt. Træerne gyngede faretruende meget, og som toppen på kransekagen skrev min mor da jeg var kommet hjem at nu er deres splinternye drivhus væltet! Den stakkel, det er da bare møg ærgeligt at en storm kan bringe så mange ting med sig. Håber i alle kommer godt igennem det uden hverken manglende trampoliner eller buler i hovedet! Good luck!

/Lise

Edit: har lige læst at taget er ved at blæse af Thisted sygehus, endnu en grund til ikke at være vild med storm ;)

Edit #2: Der er nu forbud mod at gå ud i hele Nordjylland med mindre man har vigtige gøremål. Hele tagplader er faldet ned i hele landsdelen; se her.

10 kommentarer:

Line sagde ...

Det er helt vildt som der blæser her længere nord på end Aalborg ;)
Læsøfærgen er aflyst (håber på den også er det imorgen, for så kan min lærer ikke komme frem!)... Og naboens "træ" en gammel stamme dækket af efeu er væltet lige ved siden af deres drivhus.
Så ja, det blæser da lige lidt! :)
Og på vejen ligger der et par væltede skraldespande og nogle krukker..

Lise B sagde ...

Ja det er helt vanvittigt, og direkte farligt. forestil dig lige hvor meget skade en bortløben trampolin kan gøre!
Haha ja kryds fingre for det ;)
Jamen jeg kan også høre tagstenene ramme jorden herinde, og skal nok over til en veninde senere, men det bliver med stor hue og min hat fra jakken over hovedet, og kommer til at gå ude på vejen. det er jo crazy! :)
/Lise

Kris sagde ...

Ja puha, her i Nr Sundby er det helt tosset. Får jævnligt sprøjt fra fjorden op i køkkenvinduet :( Tror også en del af naboerne børnelegetøj fra baggården er mistet :-D

Lise B sagde ...

Ja så godt lige de havde stormsikret og afspærret vesterbrogade pga af et vakkelvornt stillads. Ja det er jo klart, men helt crazy. Nøh ja men de sprøjt er vel egentlig hyggelige nok ;) Hehe
/Lise

neverending sagde ...

Jeg er godt nok heller ikke vild med stormen!
Frygter lidt for træet i en af mine naboers have om det måske vælter - og så frygter jeg for træet, der står foran min egen lejlighed. Hvis det vælter, har det bare at vælte den anden vej!
Men jeg hader stormen, især når man har tre ydre vægge og har flere steder, hvor vinden bare pibler ind :s

Line sagde ...

En bortløben trampolin er jo livsfarlig!
Det er ikke ligefrem sjovt - og tagsten er heller ikke ufarlige at få i hovedet!! Det er lige før det er nødvendigt med en sikkerhedshjelm ;)

Lise B sagde ...

Nej det kan jeg dælme godt forstå - nerverending. Ja puha det ville da også være frygteligt at stå i det her vejr med en baldret rode. Ja så bliver der også bare såå koldt. heldigvis er mine ruder nogenlunde tætte men kan sgu godt høre når det piber ind imellem. :)
/Lise

Lise B sagde ...

Ja det er jo det, min mormor fortalte i hvert fald at hendes nabos trampolin var væltet. der er også afspærret op til flere gader herinde i centrum af Aalborg på grund af fare for nedfaldne tagsten. Ja har overvejet at investere i en, men mon ikke det er bedre imorgen :)
/Lise

Bettina sagde ...

De burde overveje at sætte de tagsten lidt bedre fast så de ikk falder a;)

Lise B sagde ...

Haha ja søde! Der er bare så mangle gamle huse i den her del af byen, som bare ikke er bygget til sådan en god efterårsstorm
/Lise