mandag den 28. november 2011

Vand på kørebanen - nå synes du virkelig?


Her er bare lige et par snapshot nede fra Kajen ved Aalborg Vestby. Sådan ser der altså ud dagen efter at vandet er steget op imod 1,5 meter i DK. Og elsker det skilt der, for ellers havde man jo bestemt ikke opdaget det ;) Men det gjorde sig vidst gældende på begge sider af fjorden, de mest lavtliggende områder. Men vores skole (bygningen på den anden side af vandet, på billederne) ligger heldigvis så høkjt at vi ikke fik våde tæer derovre. :) Var i ramt af den onde, onde storm? :)

/Lise

6 kommentarer:

Maria sagde ...

Herude i øst er det blevet til en fandens masse grene og et par væltede træer.. Så nogen havestole blæse væk i går, så går ud fra der også er nogen der mangler det :P
Men ellers er det ikke til at se herude, overhovedet :)

Guapizimo sagde ...

Der har godt nok også være vand ovre ved dig og det skilt er vist lidt overflødigt, med mindre der ikke er noget ordentligt belysning m aftenen.

Lise B sagde ...

Ja okay, det lyder ikke så farligt. :) Jeg oplevede heller ikke det vilde bortset fra det dersens vand nede ved havnen.
/Lise

Lise B sagde ...

Ja skiltet er nemlig totalt unødvendigt, for det kan en blind da fornemme det der! :)
/Lise

Annesofie sagde ...

Det følte seriøst som om vores ruder var ved at blæse ind - plus at der var dejlig oversvømmelse rundt om bygningen.. SKØNT :o)

Har du fået kontakt på plads osv, så der er helt styr på pratikken? :o)

Lise B sagde ...

Ja det kan jeg da godt forstå, i har jo også den bedste plads af dem alle ;)

Venter på kontrakten skal komme så jeg kan få den tastet ind, også bruger jeg meget af min tid pt på at søge bolig, hvilket lader til at være ret svært.. :( Hvordan ser det ud med din praktik søde? :)
/Lise