mandag den 21. november 2011

Kyllingesalat


Efter en hård weekend food-wise trængte jeg til noget god salat. Og idag blev det til en hjemmelavet kyllingesalat ala hønsesalat om man vil. Her dog lavet noget sundere end den klassiske mayo udgave.

Kyllingesalat
2 pers

Ingredienser
2 kyllinge brystfilet (ca 250 g)
10 g mayo
50 g græsk yoghurt
½ finthakket rødløg
1 tsk karry
100 g agurk i fine tern
1 tsk sukker
Lidt syltet agurk i små tern
evt lidt spidskommen
salt, peber

Steg kyllingebryster forsigtigt, de skal endelig ikke have for meget. Krydr med salt og peber under stegning. Bland mayo, græsk yoghurt, rødløg, de to slags agurk og karry sammen og smag til med salt, peber og sukker. Når kyllingefileterne er kølet lidt af skæres de i fine tern og blandes i dressingen. Server!

Kan serveres både som her på en sprød salat, i en sandwich med en masse grønt eller på en skive ristet rugbrød. Eller man kan køre oldschool og servere den på en ananasring. ;)

/Lise

4 kommentarer:

Rikke Rasmussen sagde ...

MUMS hvor ser det lækkert ud :) Det må jeg helt klart prøve en dag .. :)

Lise B sagde ...

Det er også nemt og godt :) Man kan med fordel putte mere grønt i men mit køleskab er bare faretruende tomt ;)
/Lise

Ida sagde ...

Det ser virkelig godt ud :) Bliver helt kyllinge salat sulten hihi :)

Lise B sagde ...

Taak Ida :) Det er også godt med noget god gammeldaws kyllingesalat ind imellem :)
/Lise