lørdag den 20. oktober 2012

Tun frikadeller #2


Undskylder det sørgelige billede men det er bare ikke vejr til gode billeder. Men tunfrikadeller er så lækre, økonomiske og går til det meste. Har tidligere lavet tun-dunser, lige HER, men dette er en revideret opskrift med lidt andre ingredienser. Jeg synes begge er super lækre, så ingen differentiering her! :)

Tun frikadeller #2
3-4 pers

Ingredienser
2 dåser tun i vand
2 æg
1 dl revet løg
1 fed presset hvidløg
1 håndfuld frisk persille, eller som her 1 spsk tørret dild
1 tsk salt
Peber
1½ dl cremefraiche, skyr eller fromage frais
4 spsk havregryn

Dræn tunen og rør godt med æg. Tilsæt resten og rør det godt sammen. Lad hvile tildækket i køleskabet i minimum 30 min. Steg dunserne på en stor pande ved medium varme til de er sammenhængende sprøde og har fået en fin stegeskorpe.

Jeg serverede med en hjemmelavet rørt remoulade af 2 spsk remoulade, 2 spsk mayo, 1 spsk finthakkket syltet agurk, 1 tsk hakkede kapers og en anelse karry.

Lise

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Tak for dejlig opskrift - den må prøves (:

- Kit

Lise B sagde ...

Velbekomme Kit, det er virkelig en fin billig ret som også er gode i madpakken :)
Lise