fredag den 26. oktober 2012

Carbonara med kylling og grønt


Jeg synes carbonara er en fantastisk ret, men den trækker bare så tungt på kaloriebudgettet så den her udgave er modellen med lidt mere grønt og lidt mindre animalsk fedt, da baconen er skiftet ud med mager kylling. Men jeg advarer, man bliver afhængig af denne ret!

Carbonara med kylling og grønt
4 pers

Ingredienser
500 g kyllinge inderfilet/filet
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 god håndfuld frossen helbladet spinar
1/4 L madlavningsfløde
Salt, peber
Ect lidt revet muskat
2 æg
50 g revet parmesan
250 g tørret spaghetti

Start med at sætte pastaen over i rigelig saltet vand. Finthak løg og hvidløg, og skær kyllingen i 1½cm tern. Tø spinatten op og vrid overskydende væske fra. Skær peberfrugterne i store tern. Bland æg, madlavningsfløde og parmesan i en skål. Krydr godt med salt, peber og eventuelt muskat. I en sauterpande steges løg og hvidløg i lidt olie, Steg kyllingen et par minutter før du tilsætter grøntsagerne og svitser et par minutter, til kyllingen er mør. Tag panden fra varmen, dræn spaghettien(gem lidt kogevand) og bland med æggeblandingen og kyllingeblandingen. Tilsæt eventuelt lidt af kogevandet for at få den rette konsistens. Server med ekstra revet parmesan og masser af friskkværnet peber.

Lise

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Yum yummm :D

Unknown sagde ...

Sushinight - i'm waiting for you :D
Lise