fredag den 5. oktober 2012

Frisk pasta med rucola og rejer


Jeg prøver at undgå alt for mange kulhydrater, så får ikke så meget pasta og den slags for tiden. Så når det så skal være, så skal det virkelig være! Og den her er inspireret af en opskrift fra Pastelle. Det tager mindre end 15 minutter hvis bare man har en blende/hakketing til pestoen. 

Frisk pasta med rucola og rejer
2 pers

Ingredienser
250 g frisk pasta
1 bakke rucola (ca 75g)
200 g rejer (eller 20 tigerrejer som jeg gjorde)
100 g ristede pinjekerner eller solsikkekerner
6 spsk parmesan
2 fed hvidløg
Ca 1 dl olivenolie
Salt, peber

Skyl rucolaen grundigt i kold vand og lade det dryppe helt af. Til pestoen blendes 3/4 del af rucolaen, hvidløget, kernerne og parmesanen sammen. Bland salt, peber og olie i til det har passende konsistens. Sæt pastaen over. Svits rejerne i en stor pande. Når de er færdige og pastaen er kogt tages pastaen over i panden med en anelse af vandet. Blandes med pestoen og resten af rucolaen.

Bon appetite
Lise

2 kommentarer:

Rikke Rasmussen sagde ...

Hold nu op det ser lækkert ud Lise :-)

Lise B sagde ...

Taak søde Rikke :)