Ovre hos hende HER er der blevet lavet en lækker frittata i ovnen med laks. Jeg ville lave enudgave af opskriften dog med fersk laks og masser af spinat. Muskatnødden og lidt ost gav prikken over i'et i denne ret.
Frittata med laks
3 pers
Ingredienser
125 g fersk laks
½ løg
2 håndfulde frossen helbladet laks
5 æg
100 g hytteost
1 dl mælk
Salt, peber
Revet muskatnød
Ca 50 g ost i tern
Tænd ocnen på 200 grader. Start med at tø spinaten og og vrid den fri af overskydende væske. Skær laksen i små tern og finthak løget. Fordel spinat, dernæst løg, laks og til sidst ost i en mellemstor smurt tærteform. Pisk æg, hytteost, mælk og krydderier sammen. Hæld æggemassen over og bag i ca 20 minutter til æggemassen er stivnet.
Lise
2 kommentarer:
Uha, ser godt ud - jeg laver altid frittata af mine rester, i ægte tøm-køleskabet-stil, for alt kan jo ryge i - og det er super på madpakken :D
Anne
Taak :) Det er det nemlig, alt kan ryge i og med den rette krydring er det bare altid godt! :)
Lise
Send en kommentar