Det her er altså bare resten der var tilbage af saucen da vi havde konsumeret resten! Det er en virkelig lækker ting hvor alt ære skal tilskrives vores fantastiske kok Muhammed, som arbejdede i den villa vi boede i, i Mombassa. Han var sammen med køkken assistenten Omani virkelige kreative og kunne lave de lækreste retter med meget få midler. Så denne ret tilskrives Muhammed & Omani 100 %!
Chili dip sauce
Ingredienser
Saft af 1 citron
2 fed hvidløg
4 cm frisk ingefær
2 grønne chilier
½ bundt friske koriander
Ketchup
Olivenolie
Salt, peber
Pres hvidløg, riv ingefær og hak chilierne. Blend citronsaft, hvidløg, ingefær og koriander til en ensartet masse. Smag til med ketchup, olivenolie, salt og peber. Den skal være syrlig og stærk.
Da vores dejlige kokke serverede den fik vi det med hjemmelavede samosas, både med kødfyld og vegetarisk fyld med kartoffel og ærter. Jeg serverede dem med fisk i beignet dej som vil komme her på bloggen en af dagene. :)
Lise
4 kommentarer:
Nej, hvor Krea!
Den må prøves.
Uhhh hvor lyder det lækkert Lise!
Jeg er altid på udkig efter en lækker dip, og den der skal da afprøves næste gang der står forårsruller på menuen :D
- Maj :D
Hehe, tak :)
Jeg kan jo ikke rigtig tage æren, men den smager fantastisk :)
Lise
Ja ikke Maj, den er virkelig god. Kan forestille mig den også er god rørt op med lidt creme fraiche :)
Lise
Send en kommentar