søndag den 11. november 2012

Yves Rocher: Touch of GoldDETTE ER ET SPONSORERET INDLÆG

Denne gang har jeg fået fornøjelsen af at prøve et helt sæt fra Yves Rocher, nemlig Touch of Gold af Christina Dueholm som blogger lige HER. Hele "opskriften"(man er vel madblogger) på hvordan looket skal udformes er lige HER.
Jeg har dog valgt en lidt anden fremgangsmåde som kommer lige her:
1. Start med at tegne langs den øverste og nederste vippekant med den sorte kohl, udefra og ikke helt ind, og blend ud med fingrene.
2. Tegn op til globelinien med den sorte kohl, bare let, så man får en grålig baggrund og guld øjenskyggen bedre vil fæstne sig.
3. Brug penslen eller en finger til at putte guldglimmeret på hele øjenlåget op til globelinien. Ton det en anelse ud og op. Brug en skrå brynpensel eller en vatpind til at putte lidt under øjet, ca 1/3 fra indekanten og ud. HUSK for gudsskyld at holde en vaskeklud eller lignende under øjet så du ikke har glimmer i hele hovedet når du er færdig.
4. Afslut med masser af mascara.
5. På læberne startes med at tegne op med en læbeblyant i en farve tæt på læbernes egen. Læg et godt lag læbestift og "kys" af på et papir før der påføres endnu et lag.
6. Som ekstra har jeg tilføjet lidt farve på øjenbrynene og lidt solpudder på kinderne.

Looket er rigtig fint, men lidt voldsomt til almindeligt festlook. Jeg ville vælge at holde fokus på enten øjne eller læber. Men til større ting som nytår vil det være super fint. Jeg er blevet helt vild med både læbestiften og den sorte kohl, helt sikkert produkter jeg kommer til at bruge meget i fremtiden.

Hvis du er lige så vild med looket og Yves Rocher som jeg er, så kan du kigge derind lige HER.

Lise

4 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Hvor er du fin :)
Jeg missede desværre selv min Yves Rocher-anmeldelses tjans, da jeg glemte at anmelde decembers pakke i alt det der Atlanta-eventyr - ups :p

Unknown sagde ...

Taak søde Stine :)
Tror i hvert fald jeg kommer til at bruge det en del, det er jo ret lækre produkter :) Jeg fik også kun en enkelt pakke mens jeg var væk, men som om at der bare vare så varmt i Dubai at man ikke havde voldsomt meget makeup på ;)
Lise

Vanessa sagde ...

Hvor er den røde læbestift pæn til dig! :)

Unknown sagde ...

Taak, hvor er du sød Vanessa :)
Lise