mandag den 14. november 2011

Forsinket Mortens and


Ja på grund af manglende internet fik i ikke lige en direkte up-date på min muttis og min mortens-and. Men god det blev den altså!

Frisk rødkålssalat
2-3 pers

Ingredienser
1/4 rødkål
1 stort æble
2 appelsiner
50 g valnødder
Vinagrette - din yndlings (fx. olie/æbleeddike)

Fintsnit rødkålen meget meget fint. Skær æble og appelsin i små tern. Rist hasselnødderne på panden og gnid dem derefter i et klæde så skallerne falder af. Hak nødderne groft. Bland det hele sammen og servér.

Vi fik dem som sagt med and. Vi skindstegte dem til de var næsten gennemstegte og til sidst lidt på modsatte side. Selvfølgelig godt krydret med salt og peber. Bon appetite.

/Lise

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Orv, hvor ser det godt ud, Lise :-)

Mange hilsner
Birthe

Bettina sagde ...

Det ser mega yummi ud søde :D

BRUUN by BRUUN sagde ...

Lækkert ! En rigtig fin variant af and ;-)

/Linda

Unknown sagde ...

Tak Birthe, det var i hvert fald super lækkert. Jeg er ikke rigtig fan af det der tilberedte rødkål, men sådan en omgang frisk rødkål, haps siger jeg bare :)
/Lise

Unknown sagde ...

Taak søde, det var også godt. Elsker andebryst med sprødstegt skind, uuhm :)
/Lise

Unknown sagde ...

Tak søde Linda, det er bare så godt. And er yum. Og synd det er forvist til julen ;)
/Lise

Marian N. Larsen sagde ...

Bedre sent end aldrig. Og din friske rødkålssalat ser toplækker og ægte sund ud!

Unknown sagde ...

Tak Marian, og tusind tak for billedet, har modtaget det idag :D
Tror også det ville gøre sig godt med lidt appelsinsaft udover :)
/Lise