lørdag den 11. juni 2011
Rødspætter rullet med røget laks
Så var der rigtig sommerhus mad på menuen, da jeg var i Hals idag. Vi fik rødspætter, som vi næsten altid får når vi er i sommerhus. Denne gang blev de rullet og dampet, og mums sikken en succes! Opskriften er vidst fra en gammel udgave af søndag.
Rødspætter rullet med røget laks
4 pers
Ingredienser
8 rødspættefileter
8 skiver røget laks (ca. 200 g)
En potte basilikum eller dild
salt, peber
1 dl hvidvin el. 3/4 dl vand og citronsaft
Et par klatter smør
Fileter rulles som vidst med røget laks, krydderurter, salt og peber. Lægges i et smurt ildfast fad og den valgte væde hældes ved. Jeg brugte 1 dl hvidvin. Overdæk med sølvpapir og bages i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.
Uhm, de var en succes og en meget anden måde end jeg normalt bruger fisk på. Vi serverede det med nye kartofler, blancherede asparges og en hjemmelavet cremefraiche dressing. Jeg tror diil ville gøre sig rigtig godt i stedet for basilikum.
/Lise
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
5 kommentarer:
Ejjj, Lise hvor ser det LÆKKERT ud, det skal jeg da klart lave :-)
Mange hilsner
Birthe
Ej hvor ser det lækkert ud Lise :)
Sender du lige en portion min vej? :)
Kh Anne :)
Ja det er en rigtig dejlig sommer ret Birthe :) Og rimelig nem at lave da det ikke tager alverdens tid at rulle rødspætterne :)
Det var også ganske lækkert Anne, uh det ville jeg gerne, men tror sgu at de ville blive dårlige i den her varme :D
/Lise
mmmmm det ser så lækkert ud.
Det smagte super godt Line, og havde den helt rette sommerhusstemning over sig :)
/Lise
Send en kommentar