torsdag den 16. juni 2011

Tøsehygge


Min veninde Siri og jeg lavede rigtig hygge/comfort food den anden dag. Det er ikke særlig sundt, men ih hvor er det bare lækkert ind imellem. Karbonader(ja det hedder det altså i jylland :) ), kartoffelkroketter og bearnaisesovs. Ja den fra knorr, ah dejligt nemt.

Jeg skal se en veninde snart, som har været ude at rejse de sidste 5 måneder. Overvejer at lave en omgang lækre tapas, hvad synes du der skal på bordet når man laver hjemmelavede tapas? :)

/Lise

7 kommentarer:

Trine sagde ...

Elsker karbonader! :)

Tips til tapas, dadler med bacon, chorizo pølser, hummus, lækkert brød, pesto (grøn/rød), forskellige ost - det var de jeg lige kunne komme på!

Lise B sagde ...

Også sådan noget jeg var ude i, men uden dadler med melon og parma i stedet. og hvidløgsrejer :) Uhm bliver sådan set helt sulten igen.. ;)

/Lise

Rikke Anupriti sagde ...

Nogle gange skal man have lov til at spise usundt :) Min veninde og jeg har også tendens til engelske bøffer, pommes og bearnaise sovs når vi er sammen :)
Det der du har lavet der, ser i hvert fald lækkert ud :)

Jeg har desværre ingen tips til tapas, da jeg faktisk aldrig har lavet det, men vil da lige følge med i dine kommentarer, måske jeg selv kunne få lidt inspiration :)

Lise B sagde ...

Ja ikke Rikke, synes det er lidt hyggeligt med sådan noget mad, nogen gange er det simpelthen bare ikke en lækker salat der er overskud til :)

Jamen tror jeg har lavet en foreløbig plan, nemlig; tigerrejer marinaret i hvidløgsolie, melon med parmaskinke, en insalade caprese (tomatsalat med mozarella), nye ovnstegte kartofler, salt/chilimandler, hjemmebagte flutes, hjemmelavet hummus og en peberfrugtpesto :D

/Lise

Rikke Anupriti sagde ...

Hold nu fast hvor lyder det lækkert, hvad tid skal jeg komme :) Hehe ..

Ej det må jeg helt sikkert også begive mg ud i .. Hvordan gik det så, og smagte det lækkert :)

Lise B sagde ...

Hehe lavede det igår aftes, og det blev super lækkert for lige lagt billedeer osv ind idag, men læser meget ihærdigt til eksamen så begrænset hvor meget jef får skrevet :)

Lise B sagde ...

Og du kommer bare søde Rikke :)