torsdag den 16. juni 2011

Dagen i tal #1


192 kr var hvad jeg gav for at blive klippet idag!
1 er antallet af is fra coldstone jeg har spist idag
3 er så mange BH'er jeg købte på total godt udsalg i H&M
1 er så mange vinduer jeg har pudset idag
127 er antallet af sider jeg har læst i bogen; Skrig under Vand idag (vildt god)
4 er så mange kopper kaffe der er røget ned igennem alt dette
Og 2 er så mange indlæg som der er kommet fra mig idag!

/Lise

10 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Okay! Så bliver jeg simpelthen lige nødt til at spørge hvor i alverden du kan blive klippet for 192 kr.!? For så vil jeg da helt sikkert prøve den frisør næste gang :)

Louise Cecilie sagde ...

Fedt indlæg! :D

Lise B sagde ...

Jeg blev klippet af en elev hos den frisør der hedder Klip In, der ligger i Reberbahnsgade, Aalborg. Hun var super sød og rigtig dygtig, så det kan jeg klart anbefale at prøve :)

Taak Louise Cecilie, synes bare det kune være lidt sjovt med et anderledes indlæg, overvejer at lave det til en fast til en gang om ugen :)

/Lise

Bettina sagde ...

Hej søde Lise.. hvor har du købt de fine glas henne du har krydderier i??:o) Og vis du sku få lyst til at fortsætte din vinduespudsning har jeg 4 kæmpe vinduer i nørresundby der trænger :P Og snyyyd med coldstone lækre haps is:o) og sidst men ikke mindst Elgaard i nørresundby tager 195,- for klipning os, hos alle frisøerene og ikke kun eleverne, virkelig søde piger der er der :o)

Trine sagde ...

Jeg har forresten ændret mit blognavn til sniksnakkerier.blogspot.com (før budgetlivet), håber du vil ændre dit link og stadig følge mig? :)

God weekend!

Lise B sagde ...

Hej søde Bettina :) De er faktisk bare fra ikea. Man kan købe dem i sådan nogle 4 pak for 30 kr ca :) Ah du skulle bare vide hvor avs min skulder har, har nemlig pudset 3 i alt, her de sidste par dage. ;) Nice, er simpelthen bare for nærig til at give næsten 400 kr for en klipning, come on, det tager altså ikke mere end 30 min ;)

@selvfølgelig søde Trine :) men burde den ikke ændre sig selv? kigge lige på det når jeg sidder ved min com senere :)

Lisea

Anne sagde ...

Lise, jeg er hel vild med det her indlæg, minder lidt om "måneden i Woman" hvilket jeg også er fan af :)

Synes bare selv det kan være svært at finde på en masse forskellige ideer til indlæg, men den her var god :)

Rigtig god weekend til dig :)

Lise B sagde ...

Hehe tak, overvejer at gøre det til en fast søndags ting fremover :) Altså fra idag af. ;)

/Lise

Bettina sagde ...

Damit nu troed jeg li jeg kunne logge dig på mine vinduer også :D HAha JAmen nice, jeg må en tur i Ikea i morgen når jeg alligevel skal i city syd, så må jeg li ha nogle med hjem, de er da simpelthen for fine :o) Jeg er os MEGA for nærrig til det, især fordi jeg har en veninde i FRH der har klippet mig alt den tid hun har vært frisør, til 100,- så vil hellere ofre det med en tur derop alligevel, men er ovenud lykkelig for jeg fandt en billig frisør her i nørresundby, og føler virkelig de forstår mig, så jeg ikke går derfra med en træls klipning :o) HA en dejlig søndag aften

Lise B sagde ...

haham så skal jeg dælme have kost også ;) Så kunne jeg overveje det :) Ja kan ret godt lide dem, også er de jo ikke for dyre :)
Nej det kan jeg godt forstå, har også en veninde som er ved at blive frisør men hun er i eksamens periosen nu, så hun havde desværre ike tid :) Men synes også hun var dygtig hende jeg blev klippet af :)

/Lise