onsdag den 15. juni 2011

GOSH long lasting lip marker


Det her er altså noget jeg er fan af. Noget der minder om en tusch, men som er en knap så mættet udgave af en læbestift. Igår tog jeg den på ved frokosttid, spiste frokost, sov lur og den sad stadig som da jeg tog den på da jeg kommer over til min veninde ved 19 tiden. Se det er long lasting. En lip marker der lever op til sit navn og kan fåes rigtig mange steder :)

/Lise

14 kommentarer:

rijaH sagde ...

De er sgu smarte! En slags permanent læbestift marker, whats not to love!? :D

Unknown sagde ...

Præcis, totalt smart! Og til 60kr i føtex, så er det da lige til at overskue. Den farve jeg har på på billeder hedder i øvrigt, 002 Pink.

/Lise

Stine K.A. sagde ...

Tak for tip! Og skulle lige til at spørge efter prisen, men det behøver jeg jo så ikke ;)

Quyen sagde ...

Hvor vildt at den holder så længe! Tror jeg må i Føtex efter den! :)

Unknown sagde ...

Velbekomme STine, den er virkelig genial. Lige bortset fra at idag havde jeg glemt jeg havde den på da jeg skulle løbe tur. Jeg skvattede så så lang jeg var næsten inden jeg var hjemme hvos to mænd måtte hjælpe mig op. og er ret sikre på de undrede sig over de pink læber :D

Ja det synes jeg du skal, den er helt fantastisk og tror den får en fast plads i mit "gå i byen" kit :)

/Lise

Rikke Rasmussen sagde ...

Hvor ser du godt ud kære Lise :) .. Findes den i andre farver måske?

Unknown sagde ...

Taak søde Rikke :) Ja den er i fire farver, min veninde købt en der var mere klassisk rød, også super fin. Men hvis du prøver at søge på det, så kan du måske bedre se de andre farver :)

Lise

Rikke Rasmussen sagde ...

Ja det vil jeg gøre .. Jeg tænkte på farver som måske henvendte sig til min hudtype .. Det er jo super smukt med den lyserøde til dig, når du har din fine lyse hud, jeg tvivler bare på at den ville være pæn til mig .. Så måske man kunne få dem i en mere neutral farver :)

Unknown sagde ...

Hehe jeg gik efter en rigtig pink søde Rikke. ;) Men mon ikke de har. ellers ved jeg max factor har nogle der er lidt hen ad samme koncept. Men prøv at tjek på matas hjemmeside, der fandt jeg i hvert fald at de havde dem.. :)

/Lise

Unknown sagde ...

Har lige fundet ud af at Max Factors hedder Lip Tint, og ser ud til at kunne fåes i mere neutrale farver end den fra GOSH Rikke :)

Rikke Rasmussen sagde ...

Hej Lise !

Tusind tak for tippet, jeg må straks i matas og tjekke det ud :)

Unknown sagde ...

Velbekomme søde Rikke, held og lykke på jagten :)

/Lise

Lea Binta sagde ...

Jeg har også overvejet at investere i sådan en, men intil videre har jeg en fra Bodyshop, som var den første lip tint man kunne få i Dk, så indtil videre nøjes jeg med den. Selvom det selvfølgelig kunne være rart med lidt ekstra farver at vælge mellem..

/Lea Binta
www.truntespalads.blogspot.com

Unknown sagde ...

Synes også bare konceptet er godt, netop at man ikke nødvendigvis behøver læbestift. Også er jeg vil dmed at farverne ikke er så mættede :)
Ja har også lyst til bare at fylde skuffen mmed dem ;)

/Lise