Dejen til fladbrødene |
Spinatfyldet |
De færdige fyldte fladbrød |
MUMS! |
6 stk
Ingredienser
Dej:
2 dl lunken vand
ca 20 g gær
½ tsk salt
100 g hvid hvedemel
150 g højprotein hvedemel eller alm. hvedemel
Fyld:
Ca 10 kugler frossen spinat
30 g flødeost
50 g feta
50 g ristede pinjekerner
salt, peber
1 tsk spidskommen
Dejen laves ved at udrøre gær og salt i vandet, herefter hvid hvede og til sidst hvedemel. Dejen æltes til den er glat og hæver lunt under et klæde i 30-40 min.
Spinaten tøes op ved at overhælde det med kogende over det. Når det er optøes knuges væden fra og blandes med de resterende ingredienser.
Dejen deles i 6 ovale ½ cm tykke plader, og lægges sammen om fyldet. Dejen trykkes sammen med en gaffel og bages i ca 18 min ved 200 grader.
Alt i alt en super lækker og nem hovedret som jeg serverede den med en grøn salat. Jeg vil tro at hvis man serverer fladbrødene rækker til 3 personer hvis man serverer dem med salat on the side. Ellers kunne jeg forestille mig at de ville være rigtig lækre i en buffet, eventuelt lavet som mindre fladbrød.
/Lise
3 kommentarer:
Super blog ;]
hvor lækkert, det må prøves
Marta: Tak skal du have :)
Min Verden: Ja de var virkelig lækre, gør det de var ret nemme. :)
Send en kommentar