fredag den 11. februar 2011

Kropsopfattelse!

Jeg er faktisk i bund og grund glad for min krop, men kan virkelig godt forstå at nogle mennesker ikke synes de kan hamle op med alle de undervægtige modeller på catwalken. Ja jeg kunne sikkert tabe mig 5 kg men jeg er faktisk rigtig glad for hvordan jeg ser ud :)

Når jeg nu nævner emnet er det fordi Louise Cecilie nævner bloggeren Kissie, som har et ganske forfærdeligt syn på hvad der er normalt. Louise Cecilie er til gengæld en smuk og naturlig pige :)

Men Kissie er 19 år gammel, har silikone bryster størrelse G og har for nyligt været på en babymos-kur. Hun har altid ekstensions, kunstige øjenvipper og akrylnegle. Jeg kan slet ikke forstå hvorfor man har lyst til at mishandle sin krop på den måde. I et indlæg hun skriver HER, fortæller hun om hvordan man kan komme ned på at indtage 50 kcalorier om dagen??!! En normalvægtig kvinde skal som hovedregel have omkring 2000 kcalorier om dagen! På længere sigt vil hun jo skade sin krop meget.

Her får i lige et billede af Kissie, så i kan se hvad jeg mener:

Fra kissies.se
Hvad siger i piger? Det er vel ikke sådan noget vi skal se som et forbillede? Det har jeg i hvert fald ikke lyst til! :)

/Lise

10 kommentarer:

bitten sagde ...

Hun har jo det største hoved i VERDEN?! Det ser helt absurd ud.
Hun ender nok med at omkomme.

Lise B sagde ...

Ja det har hun også, men det er nok kun fordi hendes krop er på størrelse med en underudviklet 12 årig ;)
Ja det ville ikke overraske nogen, men så ved jeg ikke hvordan solcentrene i Stockholmsområdet skal overleve? ;)

/Lise

Anna sagde ...

Jeg har virkelig ondt af Kissie! Man kan jo se på tøsen at hun har brug for noget seriøs hjælp! Et kønt syn er det ikke..

Lise B sagde ...

Nej præcis, og også i og med at hun ikke er ældre end 19 år, så må hun have det rigtig hårdt. Men hun udstiller desværre også bare sig selv rigtig meget, med både tanker og følelser.

/Lise

Louise Cecilie sagde ...

Mange mange tak for dine søde ord om mig :-)
Ja, Kissie er simpelthen for meget, desværre ser rigtigt mange teenager tøser i Sverige op til hende!! De fleste vil være det samme som Kissie...

Kandiseret sagde ...

er det et rigtigt menneske!?!?! :O :O hun ligner jo en syg udgave af en barbie! :S hun tager jo stille livet af sig selv! stakkels pige!

Lise sagde ...

Nej, hvor er det dog forfærdeligt! Jeg sidder her og bliver helt ked af at se på det billede!? Hun har godt nok brug for noget hjælp!!

Lise B sagde ...

Louise Cecilie: Selv tak :) Ja det er forfærdeligt, men der er jo tydelig ingen der griber ind i hendes liv for at hjælpe.

Sasha: Ja det er det, prøv at se hendes blog om hendes "helt fantastiske" liv på kissies.se, det er ret sørgeligt at man kan blive i tvivl.

Lise: Ja det er nemlig meget forfærdeligt, men samtidig håber jeg ikke for mange kommer til at se op til hende.

/Lise

Stine sagde ...

Heh, jeg så lige det her indlæg under de der populære indlæg i siden. Og jeg troede det handlede om en Barbiedukke, for det var jo sådan en, du havde sat et billede ind af. Hvor er det skræmmende!

Lise B sagde ...

Ja helt vildt skræmmende! er glad for at jeg ikke er underlagt nogle tvangstanker, som hun tydeligvis må være :)

/Lise