tirsdag den 1. februar 2011

Øv!

.. Ej det er ikke så slemt som det måske lyder, men har lige gjort et forsøg ud i at bage squash boller, og hár fundet ud af at til det formål skal man bruge en opskrift! De fladede ud til ca ½ cm's tykkelse og blev ikke bagt i midten efter selv 30 minutter i ovnen?!
Nå men der er tydligvis nogle tricks jeg ikke kender, må hellere hente hjælp hos min kære mutti næste gang. Ville gerne tage billeder til jer af de voldsomt flade boller, men nok lidt federe når jeg har grejet hvordan de skal bages ;)

Idag har jeg haft første skoledag efter ferien, lidt hårdt at starte ud fra 8.15 - 15.15 efter så lang tids ferie, også hjem og læse jura og international marketing ;)

Håber i har haft en dejlig dag :)
/Lise

5 kommentarer:

Min Verden sagde ...

det lyder ellers som en god idé..
i dag fik jeg bagt banan muffinsne . nøj de er lækre og nemme, må jeg ligge opskriften på min blog, og natirligvis henvise til din blog?

Lise B sagde ...

Ja de er nemlig mega nemme :)
Jamen selvfølgelig må du det, det r altid rart med god respons :)

/Lise

Stine sagde ...

Det lyder som præcis det samme, der skete, da jeg lavede spinatboller. Jeg tror måske spinaten skal ligge i blød sammen med gær og vand og sådan noget i noget tid, før man hælder mel i - eller måske skal det have ekstra hævetid? Jeg tror nemlig det skyldes, at spinaten er meget mere våd end omgivelserne.

Nå, men jeg vil i hvert fald også gerne have hemmeligheden at vide!

Lise B sagde ...

Jamen kan se at der er en opskrift i amo, som jeg tror jeg må prøve med næste gang. Det er godt nok gulerodsbrud, men gulerødder eller sqush, det er vel lidt det samme ;)

/Lise

Stine sagde ...

Jeg ved ikke helt, jeg tror squash (og spinat...) er anderledes, men hvis du prøver, så håber jeg du fortæller om resultatet :)