fredag den 18. februar 2011

Fredag aften!

Her sidder jeg ude ved min mor og onkel Einar og venter på x faktor afgørelsen. Vi har fået rigtig god mad og bagt napoleonshatte. :)
Imorgen kører mig og min mor ned og besøger min søster i skanderborg, hvor vi skal ud at kælke med min nevø og niece. Så imorgen bliver nice med niceness på. Udover det skal jeg ikke andet i weekenden end at læse lidt til næste uge. Havde fri igår også skal jeg først møde kl 12 på mandag, så det føles helt som en lille ferie!

Puha har godt nok været vissen idag, endte med at tage i byen med C fra min gruppe og 2 veninder, og det blev meget sent, så lå først på min pude kl ca 6, puha mit hovede har været en anelse træt idag.

Forretten: crostine med flødeost og laks

Hjemmelavet hummus

Blandet salat


Flødekartofler


Helstegt kylling
 Hummus'en er lavet af kogte kikærter,jeg brugte bare dem på dåse, salt, peber, tahin, hvidløg, spidskommen og citronsaft, hvor det hele bare blev kørt i blenderen.

Flødekartoflerne er nogenlunde efter karolines køkken opskrift.

Salatan er bare en blandet salat med lidt krølsalat, forårsløg, peberfrugt, tomat, agurk, avokado, sukker ærter og frisk basilikum.

Kyllingen blev marineret og fyldt med løg og hvidløg. Den blev marineret i en rimelig almindelig marinare med lidt paprika, chili og olie. Det var ikke mig der stod for kyllingen så ved det ikke præcist. Men super godt var det!

Hav en dejlig weekend.
/Lise

3 kommentarer:

Linelu sagde ...

Uhm hvor ser det lækkert ud. Man blir jo helt sulten igen :)

Louise Cecilie sagde ...

Virkelig lækkert! :P Spiste også flødekartofler igår, nam nam :D

Lise B sagde ...

Ja det var sindssygt lækkert, har ikke fået det i evigheder :)