onsdag den 2. februar 2011

Tortillas med kartofler & chorizo


Tortillas med kartofler og chorizo
6 stk

Ingredienser
300 g kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
salt, peber
lidt paprika
4 æg
5-6 skiver chorizo

Ovnen tændes på 200 grader. Kartoflerne, løget og hvidløget snittes i små tern. Kartoflerne steges i 5-10 min til de er næsten møre, de sidste 3 min tilsættes chorizo, løg og hvidløg og steges med. I en skål røres æg med krydderier. Kartoffel/chorizo blandingen puttes med en ske ned i 6 muffinsforme, tror det er nemmest med fast plade enten tefal eller silikone. Herover hældes æggeblandingen og "muffinsene" bages i ca 15 min.

Alt i alt rigtig lækkert :) Opskriften er inspireret ud fra en opskrift i Samvirke i denne måned, men ændrede en del i den, så det her er den nye opskrift. Jeg tror man med fordel kunne tilsætte andre grøntsager og evt revet parmesan. Ellers kan man jo udelade chorizoen, jeg havde bare et par skiver, så kunne ligeså godt prøve. Jeg serverede tortillaerne med en enkel grøn salat.

/Lise

2 kommentarer:

May sagde ...

Mmm det ser lækkert ud :) Tror du at de kan fryses?

Lise B sagde ...

Det ved jeg faktisk ikke, men tror de får en anden konsistens. Men lagde nogle i køleskabet igår som jeg fik til frokost idag og de var stadig lækre :)

/Lise