lørdag den 19. februar 2011

Napoleonshatte

Små fine hatte :)
Napoleonshatte
Ca 15 stk

Ingredienser
150 g hvedemel
75 g florsukker
100 g koldt smør
1æggeblomme
1 tsk koldt vand

Bland dejen i en foodprocessor til den er sammenhængende og "lækker" i konsistensen. Lad dejen blive helt kold i køleskabet, minimum 30 min.
Rul 15 kugler marcipan og rul dejen ud til den er ca. 3 mm tyk. Her stak vi den ud med et stort glas, ca 10 cm i diameter. Form dejen og marcipanen til små hatte som på billedet og bag dem ved 200 grader i ca 10 min.
Når hattene er helt kolde dyppes bunden i chokolade og dryppes af.

Alt i alt super lækre som en lille dessert, ikke en sundheds ting, men man må vel synde lidt ind imellem ;)

3 kommentarer:

Helle Bundgaard sagde ...

Ja, uhm, de var lækre!!!

Lise B sagde ...

Jep søs, de var nemlig ret gode :)

A + K = ♥ sagde ...

Årh, hvor ser de gode ud - hel proffesionelle og alting (:

Nu er jeg jo helt kagesulten!

- Anne