tirsdag den 8. februar 2011

Inspiration!!

Fra Tumblr
Ih jeg elsker de her billeder. Tatoveringer, stemningen og en lækker hapser til sidst, Jeg har selv en tatovering på ryggen, men vil gerne på et tidspunkt have lavet videre. Når jeg vel og mærke har en masse penge at bruge på det. Den jeg har, har jeg faktisk haft i 4 år nu, uden at få lavet videre på den.. Jeg elsker tatoveringer, fordi jeg synes det er et udtryk for et sted man er i livet og nogle holdninger man har på det tidspunkt. Desuden vil jeg aldrig have en tatovering der ikke kan dækkes af en almindelig t-shirt. Hvad er jeres holdning til tattoos? :)

/Lise

3 kommentarer:

Xenia sagde ...

Jeg har det på samme måde som dig, tror jeg. Jeg overvejer ret meget at få en lille sommerfugl i nakken - skal dog lige have penge til det. Men jeg ville aldrig få en som man ikke kunne dække til på den ene eller den anden måde.

~ Xenia

Louise Cecilie sagde ...

Skrev lige også et indlæg om tattos.. Er også vild med tatto, og jeg synes de kan være flotte. Men dog synes jeg det kan være pisse træls at mange bare vælger grimme tatoveringer uden at tænke sig om først. Har også en på mit håndled nu, og skal bestemt have flere .-)

Lise B sagde ...

Godt at høre jeg ikke er den eneste med ønsker. Jeg har en lilje på ryggen, som jeg godt kunne tænke mig at få lavet op af siden, det sidder nemlig ret lavt på ryggen. :)

/Lise