onsdag den 24. august 2011

Travlhed

Min dejlige niece <3
Åh der findes travlhed i mit hovede og liv lige pt. Idag begyndte jeg på et kommunikationskursus, som jeg skal bruge når jeg skal være tutor i næste uge. Jeg har siddet stille hele dagen og er blevet total proppet med informationer, helt mærkeligt når man ikke har gjort det så længe. Glæder mig til at skulle være tutor og give nogle med samme interesser som en selv, en rigtig god start på studielivet.

Jeg er ked af der ikke kommer så mange opskrifter for tiden, men imorgen når jeg er færdig med kursus skulle jeg gerne være on it igen. Har i hvert fald planglagt en hjemmelavet aftensmad der ikke bare består af en rugmad! :)

Billedet ovenfor er fra i lørdags hvor min søde lille niece skulle sove her. Vi malede, klappede naboens katte, tegnede, hun gik rundt i mine sko, gik tur ved havnen osv osv. Heldigvis var hun rigtig nem at have med at gøre og frisk som en havørn da hun stod op. Så måtte vi trave vestbyen tynd for at finde en bager der havde åbent. Var nemlig kommet til at love hende en chokoladebolle når hun havde spist sine sædvanlige havregryn ;)

/Lise

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

hvor er hun bare søøøøøød :o) Glæææder mig til flere opskrifter fra dig, namme nam :D

Anna Banana Butterhair sagde ...

Hvor var det hyggeligt at hilse på dig i dag. Meget pudsigt :)

Unknown sagde ...

Ja hun er såå skøn, og nem at have med at gøre ;) Bliver desværre først imorgen, fik mad med hjem fra min søde mutti ;)

Jaa det var da sjovt, blev helt forvirret ;) Går du på ucn, eller? :)

/Lise

Anna Banana Butterhair sagde ...

Ja det gør jeg. Er igang med bachloren i international markedsføring og handel. Ligesom Tue der var i din gruppe i dag. Så er i praktik i øjeblikket på Område X i Porthusgade :)

Unknown sagde ...

Uh spændende, den regner jeg også med at fortsætte på næste sommer. Ja han skal jo være total tutor agtig sammen med os. :) Okay lyder også spændende. :)

/Lise