tirsdag den 16. august 2011

Berlin dag 2

Spree & jeg, med fernsehrturm og Dom i baggrunden
Lækker Latté fra Starbucks

Min veninde i Rittersport butikken


Rittersport butikken på Französischer strasse 34 (station Stadtmitte)

Vi startede dagen ud med ret lækker morgenmad på hotellet hvor der var alt fra groft brød, yoghurt, frugt osv. Vi tog M5 til Hackesher Markt og gik langs Oranienburger Strasse ovet til Friedrichsstrasse. Oranienburger Strasse havde nogle super fede små butikker, med alle mulige utænkelige ting. På Friedsrichsstrasse ligger store udgaver af Zara, Mango, H&M og Weekday bl.a
Her ligger også Starbucks, hvilket vi ind imellem godt kan trænge til efter meget krævende shopping. Et must når man er i Berlin og Tyskland generelt er at man som minimum SKAL ind i Rossmann og Douglas, som er virkelig billige "matas"-produkter. Helt genialt. Senere var vi i Galleria Lafayette som er et lækkert stormagasin med en eminent madafdeling!
Til aften tog vi på Il Casolare som fortjener sit ganske eget indlæg!

/Lise

5 kommentarer:

Trine sagde ...

Jeg har nu været i Berlin intet mindre end to gange, men aldrig prøvet at besøg Rittersport Welt. En stor fejl fra min side kan jeg se :)

bitten sagde ...

Jeg skal 100 % sikkert i Rittersport butikken når jeg besøger Berlin!

Lise B sagde ...

Kæmpe fejl Trine! Det var så surealistisk. Man kunne sågar få lavet sin egen plade med selvvalgt fyld og chokolade.

Hehe det kan jeg godt forstå, men lov mig at du også tager på den italienske restasurant Il Casolare (se indlæg omkring det), det var uden tvivl de bedste pizzaer jeg i mit liv har smagt!

/Lise

Lille Lisa sagde ...

En Rittersportbutik! Jeg skal da SÅ meget til Berlin - må også sige jeg bliver mere og mere hungrende efter at komme afsted, så godt som du skriver om byen :)

Forsat god rejse :)

Lise B sagde ...

Tusind tak søde Lisa, jeg synes også det er en virkelig fed by! Helt sikkert en storby der skal besøges :)

/Lise