onsdag den 17. august 2011

Berlin dag 3

Check point Charlie + moi
Topographie des terror
Eminent bagel fra Salomon bagels
Frozen yoghurt, yummi!
Alt det skønne fyld!
Fish and chips fra Oscar Wilde Irish pub
Vi fik mange af dem her på Mirchie....
...Og det endte således!
Fredag startede vi med at tage til stationen Stadtmitte for at se Check Point Charlie, og læse om det på plancher hele vejen rundt. Vi ville gerne have set museet, men det var stoppet med mennesker. Vi gik videre vestpå for at se Topographie des terror som er en fortælling om besættelsen og nogle af menneskerne det gik ud over. Rigtig flot sted med en helt speciel stemning. Herefter gik vi til Potzdamer Platz og Sonycenteret, som var flot, men ikke mere. I Potzdamer Plats arkaden ligger Salomon Bagel, som har helt ustyrligt mange varianter, den på billedet er med røget laks og peberrod, mums!
Vi havde snakket om at se Münzstrasse som er hjemsted for en masse mindre butikker; Paul Frank, Hub, American Apparel osv. Her kunne man også få ustyrligt lækker frozen yoghurt, kan stært anbefales!

Om aftenen tog vi til Friedrichstrasse for at spise på The Oscar Wilde - Irish Pub. Ikke specielt spændende mad med okay, morskaben begyndte derimod da vi tog på Oranienburgerstrasse hvor restauranten/klubben Mirchie, hvor de havde eminente drinks til 4,90 €. Det blev ganske sjovt!!

/Lise

Ingen kommentarer: