søndag den 21. august 2011

Skolestart :)

SOURCE

Så er det imorgen skolen starter igen, det bliver rart at komme i gang igen med nogle mere regelmæssige uger. Men gud hvor er jeg dog træt af at vi ikke ved noget som helst endnu. Vi har bare fået en mail om at vi skal møde kl 8.15 imorgen på skolen og at vi så først får vores skema osv der. Har ikke engang fået at vide om det bliver aktuelt at vi skal have nye bøger, men på en eller anden måde tror jeg kun vi skal til vores nye valgfag, så krydser virkelig fingre! Jeg skal også være tutor for de nye, men der ved vi heldigvis mere eller mindre hvad vi skal, og det ligger så vidt jeg ved onsdag torsdag i den kommende uge, så det bliver også spændende.

/Lise

5 kommentarer:

Bettina sagde ...

Ihh dejligt :o) Men kan godt forstå det irriterende man ikke rigtig ved havd der skal ske, eller hvad man lige skal gå ud fra :( Mennnn misunder dig, gid jeg sku starte i skole, eller bare noget andet, det her er r** sygt bare at gå hjemme :( WAHH ... - har du set vi har en give away?? :o)

-Bettina

Unknown sagde ...

Ja ikke, det er faktisk lidt irriterende ikke engang at vode hvad vi skal tage med. og hvor længe vi skal være der.. :) Ja det kan jeg også godt forstå, selvom jeg kun har haft et par ugers rigtig ferie uden hverken job eller skole synes jeg tit man ikke rigtig har noget at stå op for, i hvert fald at det ikke er det vilde man skal udrette sådan en dag :) Jaa har set det søde, men som om min telefon ikke er blevet til en iPhone over night, eller noget andet fancy, så vil overlade at deltage til dem der kan bruge det :D

/Lise

Stine K.A. sagde ...

Så blev det også din tur ;)
Vi havde heller ikke fået det mindste at vide, men det var bare ren info den første dag ved os, heldigvis (:
Vi havde fået at vide, at der kun skulle købes én bog - indtil vi fik et af de 'nye' fag, og vores lærer kunne fortælle os, at 'den her bog skulle vi altså også bruge'. Suuuk.

Frk. Lyngsø sagde ...

Kender godt frustrationen, men det kræver vidst et par år på studiet, før man ved hvem man skal hive informationer ud af :)

Unknown sagde ...

Ja det blev nemlig min tur, og vi gik bare lige igang med en bunden forudsætning ! ;) Vi skal have 3 nye bøger; driftsøkonomi, en ims bog og til vores valgfag :)

Hehe ja nemlig frk Lyngsø. Ville også godt vide hvem jeg skulle gå til hvis jeg var på skolen, men inden man begynder er alt bare kaos! :)

/Lise