fredag den 14. februar 2014

Den jyske frøsnapper


Når jeg nu skriver at der er tale om den jyske frøsnapper er det simpelthen fordi den her version er med pikantost og ikke remonce! Og for guds skyld du skal ikke købe levevis's pikantost, det bliver aldrig det samme som buko. Synes ellers normalt de billige mærker kan gøre sig ud for den originale, men da så absolut ikke i det her tilfælde. Jeg fik hr. kæreste til at spise resten ;)
Nåh men bortset fra lidt brok så er det her virkelig sag der fortjener at blive serveret til et koldt krus øl! 

Frøsnapper med pikantost

Ingredienser
En rulle butterdej (fåes på køl)
1 pk pikantost (200g)
Æg til pensling
Sesamfrø/birkes er vidst mere korrekt

Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud og smør med pikantost helt ud til alle 4 kanter. Når du har den lange side mod dig skal de folde 1/3 del ind ober resten af dejen, og dernæst modsat så der er tre lag dej ovenpå hinanden. Pensel hele pladen med æg og drys med sesam eller birkes. Skær i 2-3 cm brede strimler på den korte led. Sno dem så meget som længden tillader det. Læg dem på en beklædt bageplade og bag 10-12 minutter eller til de er gyldne på toppen. De er bedst lune, men kan gen-lunes i ovnen dagen efter.

Lise

2 kommentarer:

Maj sagde ...

Ja - puha! Den der levevis pikantost, den er ren ondskab - fy føj!

Hvis du bor i nærheden af en Aldi, så har de en krydderost, som smager nøjagtig som Buko pikant, bare til 9,95! Og den neutrale variant, smager som philadelphia - køber altid de to ting, da der er væsentlig mange penge at spare, når man elsker cream cheese frosting ;)

- Maj :D

Unknown sagde ...

Det er den altså, tak for støtten Maj ;)
Ja jeg elsker også aldi, men det er bare ikke rigtig der vi handler. Men ja næste gang jeg kommer forbi så skal der hamstres! For en lækker sovs af pikantost er altså også godt!! :D

Lise