onsdag den 2. januar 2013

Opsamling på 2012

Fra vores fantastiske tur til Kenya

Ligesom mit allerførste indlæg og igen HER, vil jeg lave en lille liste, som jeg som noget nær "listoman" fryder mig over. Den indeholder alle de store ting der er sket for mig i år, for ligesom at følge op på det. Jeg håber i stadigt vil læse med, selvom bloggen har tendens til at nedprioriteret nogle gange. Denne kommer lidt forsinket, for det var jo faktisk d. 1. januar som bloggen havde 2 års fødselsdag, hurraaaa :)
Antal kilo taget på: 2-3kg, Dubai kostede vidst lidt på den front ;)
Antal kilo tabt: 2-3 kg, man skulle vel tilbage til kampformen :D
Antal Fitness World medlemskort: 0!!
Studier påbegyndt: PBA i international marketing, som jeg er rigtig glad for.
Studier droppet ud af: 0
Rejser: Puha 2012 har været et år hvor jeg har har været ude at rejse i næsten 5 måneder, hvilket må siges at være en del for en studerende på SU. Først 3 måneder i Dubai, som jeg besøgte igen i en lille måneds tid i sensommeren. Hvilket ikke kan anbafales, for shiiet hvor var der varm. I oktober tog vi hele familien til Kenya, som der også er et par indlæg om. Helt sikkert et sted jeg vil besøge igen, som er fantastisk, med både fantastiske mennesker og fantastisk klima :)
Antal nye telefoner: 0, den gamle er still going strong.
Antal opkald til læge: Mit immunfosvar har igen opført sig yderst eksemplarisk, på trods af mange fremmedartede indtryk.
Antal opkald til mor om ugen: MANGE! Min mor er stadig en favorit at vende alting med.
Antal genstande: Puha det må være mange. Jeg har fået en helt fantastisk ny klasse, som har kostet en del torsdagsbyture og fester.
Bøger læst: Jeg læser altid mange bøger, men det har været lidt begrænset i de perioder hvor jeg har rejst meget, for de er altså tunge sådan nogen.
Kærester: 1. Hihi, det er meget nyt, og han er en herlig sag.
Nye imaginære kærester: Prøver at holde dem på et minimum da min kæreste nok ikke synes det er et hit ;)
Nye skoinvesteringer: Puha, Dubai har så mange lækre butikker som jeg har investeret lidt i. Også har jeg købt mine fantastiske Lacoste vinterstøvler som bare har været et virkelig hit i det hersens herlige vejr!
Hændelser(og andet) fra 2012, som jeg ikke planlægger at gentage i det kommende år:
- Alle de byture! Altså de er jo super hyggelige og sjove, meen må forsøge at skære liidt ned.
- De der overskudshandlinger har ikke helt forladt mig, men her i januar har jeg aftaler med en god veninde om at læse til de 2 eksamener som vi har her i januar. 
- At glemme solcreme i Afrika! Det er fanme dumt, og jeg skallede i en hel måned! Av..
Nytårsfortsæt eller lignende:
- Jamen jeg vil stadig fortsat være på den semi sunde bølge som tillader godt ved særlige lejligheder, men minimerer kalorieindtaget på helt almindelige dage.
- At fortsat se alle mine skønne veninder, og pleje de vigtige venskaber jeg har.
- At klare min bachelor og forhåbentligt tage endnu en praktik i udlandet.
Kunne ikke have gjort det uden: Alle mine dejlige veninder, min dejlige mor, min nevøer, niece, kæreste og søster. Min far og Onkel E. SU, feriepenge og alt den vilje man får af at stå alene i en anden storby.
Savner: Varmen i Dubai og Afrika! Puha hvor var det en kold omgang at lande i DK når man havde ventet sig til 35-40 grader.
Savner bestemt ikke: At skrive hovedopgave, som blev overstået i junimåned. forhåbentligt bliver det nemmere når jeg skal begynde at skrive bachelor i efteråret/vinteren.
Er der sket noget vildt i jeres liv? Fortæl, fortæl :)
/Lise

6 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Ih, tillykke med kæresten! Det lyder som om, du har haft et godt 2012 ^-^

Unknown sagde ...

Taak søde Stine, hihi. Efterhånden længe siden man har kunne sige det ;)

Lise

Annesofie sagde ...

Ja, tillykke med ham kæresten, søde Lise :)

For mig har årsskiftet nærmere betydet, at jeg har gjort op, hvad jeg ønsker for 2013 end hvad 2012 bragte - trods det var en rigtig dejligt år, hvor jeg blandt andet blev faster til en smuk dreng.

Men 2013 vil blive et "lifechanging" år, hvor jeg går fra at være studerende til at møde voksenlivet med arbejde og meget større beslutninger.. Totalt nervepirrende og spændende på samme tid..

Unknown sagde ...

Taak søde :)

Ja jeg har også masser af ønsker om hvad der skal ske, bla med forhåbentligt en praktiktur til Afrika. Og nu er jeg jo først færdig med uddannelse i januar 2014, så der bliver også pres på. Det bliver spændende for dig sweety :)

Lise

Louisa sagde ...

Sikke et fedt indlæg! :D
Tillykke med din nye kæreste

Unknown sagde ...

Taak Louise, sødt af dig :)
Lise