torsdag den 17. januar 2013

Slotsbageren


Nu skal man jo heller ikke være hellig og sund bare fordi det er januar. Det der med at læse til eksamen kan være virkelig trist og kedeligt, meen en god gåtur med en studdy-buddy også en tur forbi slotsbageren slår altså mange ting, i hvert fald læsning til en metode eksamen!
Slotsbageren har efterhånden været kendt i nogle år for deres fantastiske chokoladeboller (chokolade-fontæne), men for dem der ikke kender dem endnu så prøv dem! De koster 10,50kr og de kan fåes hos Slotsbageren som ligger i Slotsgade i centrum af Aalborg. Man skal være der lige på det rigtige tidspunkt, for de bliver revet væk. Vi var der i rette tid idag, til at der kom en plade ud af ovnen, men der dannede sig en kø af virkelig mange skubbende, glubske og sultne mennesker bag os. Vi var heldige og fik 2 varme med hjem! Med alle lemmer i behold skal måske lige siges. Jeg kan kun sige: prøv dem!

Lise

10 kommentarer:

Lea Binta sagde ...

Slotsbagerens chokoladeboller er klart de bedste! Lige det man har brug for på en kold og kedelig dag.

/Lea Binta

Stine K.A. sagde ...

Årh mums! Jeg kunne virkelig også godt have en chokoladebolle til eksamensskrivningen nu, jeg er sikker på, at det så ville være meget sjovere ;)

A + K = ♥ sagde ...

The one and only - Slots Bagerens <3

- Anne

Bitten sagde ...

De er himmelske - og det er mig en evig gåde, hvorfor de ikke fatter at producere dem løbende og i større antal! Er virkelig træt af konstant at komme derhen forgæves. De burde udbyde en service, hvor man kunne gå på nettet og se chokoladebolle-situationen live :P

By Camilla Sørensen sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud :-)
http://camilla-soerensen.blogspot.com

Lise B sagde ...

Du har 100% ret Lea Binta, det er virkelig gode chokoladeboller!!

Lise

Lise B sagde ...

Du må nok desværre bare drømme om dem søde Stine, ville gerne sende en portion, men tror sgu de er kedelige når de kommer frem ;)

Lise

Lise B sagde ...

Præcis Anne, stor kærlighed til dem :D

Lise

Lise B sagde ...

Jamen jeg tror jeg har luret dem Bitten, tror de er klar hvert kvarter, men vi kom heldigvis lige da de var helt nye og uret ringede! Det er til gengæld ikke til at finde ud af hvornår de har åbent ;)

Lise

Lise B sagde ...

Tak Camilla, prøv dem hvis du har muligheden :)

Lise