søndag den 9. oktober 2011

Marias kyllingefrikadeller


Mh min søde veninde Maria bager killer muffins, og nu havde hun lavet super lækre kyllingefrikadeller. Vi fik dem med en frisk grov pasta vendt i peberfrugt/valnøddepesto fra Spize(yummi), salat og lidt naan brød. Jeg skriver en opskrift ud fra det hun fortalte mig der var i, så det bliver lidt på slum ;)

Marias kyllingefrikadeller
10 stk

Ingredienser
450 g hakket kyllingekød
1 æg
Lidt mel
Salt, peber
Chili
Lidt revet løg
Hakket persille

Rør kødet sejt sammen med saltet og tilsæt derefter resten til du har en fars. Lad hvile i køleskabet i 30 min ca. Steg ved relativt høj varme og server evt med pestovendt pasta og grønt.

Har i ellers haft en god weekend piger? jeg har haft en fab weekend, men jeg har ikke været så sund som jeg gerne ville, men sådan går det jo når man skal i byen og have det sjovt. :D Og det er min egen skyld, såå ;)

/Lise

2 kommentarer:

Nanna sagde ...

Lækkert :)
men "revet æg"?

Lise B sagde ...

Haha min fejl, mente selvfølgelig revet lød ;) Men ja udover den lille fejl der sneg sig ind fra min side var det et helt kanon måltid :D
/Lise