mandag den 10. oktober 2011

2 gange om ugenLige apropos at jeg lavede fisk i aften vil jeg lige anbefale en helt genial hjemmeside, nemlig 2 gange om ugen. Der er opskrifter enten delt op i fiske typer tilberedningsmetode, ovn, grill osv. Men den del jeg er mest vild med er denne, som henvender sig til os på SU. opskrifterne derinde er simpelthen delt op efter pris pr person, og jeg skal lige love for der er nogle lækkerier. Hvis man mangler inspiration til hvordan man kan få proppet noget fisk ind i et lille budget synes jeg helt sikkert det er værd at kaste et blik der. Jeg elsker fisk, men synes nogle gange lidt det bliver det samme man altid for, så jeg vil i hvert faldkigge med derinde og få lidt inspiration.

/Lise 

4 kommentarer:

Min Verden sagde ...

det lyder som en rigtig god side. der skal jeg helt sikkert ind og kigge, jeg kan rigtig godt lig fisk, men mangler stor inspiration til at lave det.. og med en su så vælger jeg tit noget billigere end fisk

Lise B sagde ...

Jeg synes i hvert fald der er rigtig meget godt, især under fisk på SU :) Ja præcis, men det kan jo også være godt, der skal bare noget inspiration til også :)
/Lise

Bettina sagde ...

Gid jeg gad og lave mad så ofte :P haha elsker virkelig fisk, men lever virkelig ofte af rugbrød :(

Lise B sagde ...

Så må vi snart have en date hvor vi laver lækker fiskemad søde :D