fredag den 14. oktober 2011

Et vaskeægte kup!


I føtex har de i den her weekend 51% rabat på alle deres "orientalske" sager og nogle af deres mexikanske varianter. Så for mit vedkommende blev der lige handlet lidt til gemmerne. Og især med fokus på de dersens sushiprodukter, der var superbillige! :) Go go!

/Lise

10 kommentarer:

Lækresager sagde ...

Det er da også bare typisk at jeg var ovre og handle stort ind af sådanne ting igår!

Må måske derover igen idag og se hvad der er af gode sager ;)

Min Verden sagde ...

godt du kom der ned.. jeg fik også købt de de sushi varer. har længe tænkt jeg ville prøve at lave det selv.. har du prøvet det?

MindYourSpirit sagde ...

1000 tak for tippet :-) Har lige fået fyldt op i sushi-skabet, skønt :-)

Rikke Rasmussen sagde ...

Tak for tippet søde. Jeg må da hellere få handlet lidt ind til sushi, nu hvor det er så billigt :)

Lise B sagde ...

Ja det kunne godt være du lige skulle kigge derover igen Anne. God forbøjelse, håber du finder noget godt ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Hej min verden. Ja så det lige i reklamen og hos dig og tænkte at der måtte jeg ned. Nej har aldrig prøvet det men har planlagt med nogle veninder at det skal laves snarest :) Så det bliver spændende. De har prøvet det før, så jeg skal have nogle fif ;)
/Lise

Lise B sagde ...

Velbekomme :) Nå for pokker et helt sushi skab? Laver du ofte sushi, og synes det er så nemt spm man hører rundt omkring? :)
/Lise

Lise B sagde ...

Selv tak søde, ja præcis. Jeg skal altså bare have det prøvet! ;)
/Lise

Xenia sagde ...

Nooo, hvorfor så jeg ikke det noget før! Det kunne da have været så fint at få fyldt lidt op på lageret (ikke at mit lager som sådan trænger til opfyldning - snarere tværtimod). Hvis I har brug for noget inspiration til sushilavningen har jeg et længere indlæg om det her: http://www.hjemmehosxenia.dk/2011/08/sushi-med-brune-ris-california-roll-crispy-ebi.html

De to slags jeg lavede der er mine yndlings, og de blev fænomenale! Sushi er virkelig meget nemmere end man lige går og tror ;)

Lise B sagde ...

Ej det var da opokkers, jeg kunne også have købt meeget mere! ;) Taak, dem vil jeg kigge på. Håber det går nemt, men jeg er jo ikke helt ueffen i et køkken ;)
/Lise