onsdag den 26. juni 2013

Hjemmelavet honningristet müsli


Så er der kommet lidt mere ro på. Eller det er faktisk løgn, for der er jo bare 1000 ting man skal tænke på når man skal flytte, OG til udlandet i tre måneder! Men jeg nyder det. Jeg glæder mig helt utroligt meget til det hele. Her er en meget simpelt opskrift som bare smager fantastisk og kan holde sig i lang tid i en lufttæt boks, her brugte jeg en almindelig "madpakke" boks fra IKEA. Jeg spiste en portion græsk yoghurt med rabarbermarmelade, toppet med müslien!

Hjemmelavet honningristet müsli
Meget!

Ingredienser
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesam
1 dl grofthakkede mandler
3 dl havregryn
2 spsk honning

Tørrist kerner, frø og mandler til de får lidt farve, 4-5 minutter. Tilsæt havregrynene og rist et par minutter. Gør en plade klar med bagepapir. Hæld 2 spsk. honning ned i midten og få det hele rørt godt sammen. Fordel på bagepladen og bag i 10-15 minutter ved 200 grader, men hold godt øje så det ikke branker. 

Lise

Ingen kommentarer: