Så er der kommet lidt mere ro på. Eller det er faktisk løgn, for der er jo bare 1000 ting man skal tænke på når man skal flytte, OG til udlandet i tre måneder! Men jeg nyder det. Jeg glæder mig helt utroligt meget til det hele. Her er en meget simpelt opskrift som bare smager fantastisk og kan holde sig i lang tid i en lufttæt boks, her brugte jeg en almindelig "madpakke" boks fra IKEA. Jeg spiste en portion græsk yoghurt med rabarbermarmelade, toppet med müslien!
Hjemmelavet honningristet müsli
Meget!
Ingredienser
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesam
1 dl grofthakkede mandler
3 dl havregryn
2 spsk honning
Tørrist kerner, frø og mandler til de får lidt farve, 4-5 minutter. Tilsæt havregrynene og rist et par minutter. Gør en plade klar med bagepapir. Hæld 2 spsk. honning ned i midten og få det hele rørt godt sammen. Fordel på bagepladen og bag i 10-15 minutter ved 200 grader, men hold godt øje så det ikke branker.
Lise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar