Okay det lyder måske selvmodsigende med frikadeller der skulle være arabiske, men disse laves efter opskriften i "Suveræne salat og brillante buffetter" med lammekød. Men jeg synes ofte det bliver for tørt og lavede dem derfor med svinekød, hvilket jo igen er rimelig selvmodsigende, men dog umanerlig godt!
Arabiske frikadeller
Ca 25 små frikadeller
Ingredienser
700 g hakket svinekød (eller okse eller lam)
1 æg
150 g løg
1 nip tørret mynte
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt allehånde
6 spsk hakket persille
3 spsk hakket koriander (kan udelades eller bruges en smule stødt koriander)
1 knsp cayennepeber eller chili
1 tsk salt
Olie til stegning
Riv løget, hak krydderurterne fint og bland alle ingredienserne sammen til en fast fars som hviler i køleskab i ca. 30 minutter. De formes som almindelige små frikadeller og steges i olie ved middel varme.
Lise
3 kommentarer:
Og add'et til to-do-listen :)
Super godt initiativ :D - Det må prøves af!
Det lyder godt, de smager i hvert fald lækkert :)
Lise
Send en kommentar