mandag den 25. februar 2013

Frisk pasta med thai-rejer


Jeg elsker skaldyr og elsker pasta. Så den her ret kan jo bare ikke være skidt, vel? Men min mor har i hvert fablet i lang tid om den her fantastiske ret med rejer som de har lavet flere gange med stor succes, men det var som om hun bare ikke lavede den til mig. Men en dag hr. kæreste og mig skulle derud så stod den pludselig på den famøse rejeret, og det var virkelig en vinder ret. Mener hun har opskriften herfra. Jeg skriver opskriften som vi lavede den. Vi pyntede med lidt friske koriander. 

Frisk pasta med thai-rejer
3-4 personer

Ingredienser
500 g frisk bånd pasta
500 g tigerrejer (dem på frost fra SuperBest er virkelig gode)
2-3 cm frisk ingefær
1 (her 2) frisk rød chili
2 fed hvidløg
2 spsk sød chilisovs
Saft og skal af  1 lime
1-2 dl hvidvin
2 tsk brun farin
1 stor håndfuld basilikum
Olie

Hak chili, hvidløg og ingefær fint. Pil rejerne. Varm olien på en meget varm pande og kom chili, hvidløg og ingefær, svits i et øjeblik. Tilsæt farin og chilisaucen. Svits rejerne til de bliver røde og tilsæt hvidvin og limesaft. Kog pastaen al dente i saltet vand. Bland det hele sammen og smag til med salt eller soya. 

Jeg forestiller mig at lidt friskrevet parmesan på toppen ville være superb. 

Lise

Ingen kommentarer: