tirsdag den 16. juli 2013

Jordbærkage a'la Mutti


Her er en lidt alternativ jordbærkage med masser af smag. Jeg elsker en helt traditionel jordbærkage med mørdej, mazarin, chokolade og bær, men den her er et super fint alternativ dertil. 

Jordbærkage a'la Mutti
4-6 pers

Ingredienser
100 g digestive (7 kiks)
50 g smeltet smør

1 tsk vanille
4 æggeblommer
1 dl sukker
250 g mascarpone
2 spsk mælk
Friske jordbær

Knus kiksene og bland med den smeltede smør og fordel i en lille tærteform(ca 24cm) og bag i 5-6 minutter ved 175 grader. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det bliver luftigt. Rør mascarponen i en anden skål med mælk og vanille til det er ensartet i konsistensen. Vend ostemassen sammen med æggemassen og fordel over den forbagte bund. Bag i 30-35 minutter ved 175 grader. Hvis den bliver lidt mørk kan der lægges sølvpapir eller lignende over.

Lige inden den skal serveres fordeles jordbær over, ellers kan man gøre som her og selv tage de jordbær man ønsker.

Lise

Ingen kommentarer: