mandag den 10. december 2012

Citronpasta


Efter inspiration fra søde Emily har jeg kreeret en meget nem ret med masser af smag. Jeg valgte dog at tilsætte en slags røget filet fra Lidl og en masse spinat. Jeg skriver opskriften som jeg lavede, og jeg lover, den står klar på bordet i løbet af max 20 minutter.

Citronpasta
2 pers

Ingredienser
Spaghetti til 2, evt som her fuldkornsvarianten
1 økologisk citron, saft og skal
2 fed hvidløg
1 håndfuld friskrevet parmesan
Lidt olivenolie
1 håndfuld optøet helbladet spinat
125 g røget filet eller bacon i tern
Hakket persille
Salt, peber

Kog pastaen til den er al dente i en passende gryde. Varm imens lidt olivenolie op i en stor gryde ved siden af. Svits hvidløget, røget filet/bacon og spinat og hæld efter et parminutter pastaen i. Tag lidt af kogevandet med. Hæld resten i og rør  det rundt i et godt minut. Parmesanen skal gerne jævne kogevandet til en cremet sovs. Krydr med salt og peber. Pynt med lidt persille og ekstra parmesan, servér.

Lise

4 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

jeg er vild med kombinationen af pasta og frisk citron samt parmesan. Det er SÅ godt! Haps!

Maj sagde ...

Uhm det lyder lækkert og friskt, virkelig en god kombination! Og at den så er nem at lave, er total optur jo ;)

- Maj :D

Lise B sagde ...

Det er også virkelig lækkert Marian, tror jeg skal prøve den helt som Emilie næste gang :)
Lise

Lise B sagde ...

Det var virkelig godt Mai :) også er det billigt!:)
Lise