mandag den 16. december 2013

Mandler med hvid chokolade og gojibær

Jeg har tidligere lavet lakridsmandler, men det her er tilnærmelsesvis ligeså godt! Dog tror jeg at næste gang skal det være frysetørret hindbær jeg maler, de skal rystes rundt i. Her er opskriften på lakridsmandler

Goji mandler Slet ikke nok

Ingredienser200 g mandler120 g hvid chokolade2 spsk gojibær2 spsk flormelis

Rist mandlerne og lad dem køle af. Smelt halvdelen af den hvide chokolade i mikroovnen og rør resten i for at få chokoladen tempereret. Derefter blandes flormelis og malede gojibær i en lille skål. Vend mandlerne med den nu lidt afkølede hvide chokolade og hæld ud på bagepapir. Drys herefter med gojiblandingen og vend godt godt med fingrene. Når chokoladen er størknet helt efter et par timer kan man ryste mandlerne fra hinanden inde i bagepapiret, og derved bliver de helt dækket med pulver som på mine.Lise

2 kommentarer:

Lise Emilia sagde ...

Ork de ser gode ud og lyder gode! :-)

- Lise Emilia
http://liseemilia.com/2013/12/julekonkurrence-3-advent/

Lise B sagde ...

Tusind tak Lise Emilia, de var super lækre :)

Lise