tirsdag den 12. juni 2012

Fiske lasagne

De sauterede grøntsager
Den færdige sovs
Den samlede lasagne
Den færdige lasagne, yum!
Det her er en af mine yndlings fiskeretter, fordi man kan bruge hvilken som helst kombination af fisk og grønt. Bare der er muskat, spinat og ca 500 g fisk i, så går det nok :)


Fiske lasagne
4-6 personer


Ingredienser
Sovsen
2 fed hvidløg, finthakket
2 små løg/1 stort, finthakket
Ca ½ pakke optøet spinat
½ l mornaysauce eller bechamelsauce 5%
Muskatnød
Salt, peber
Måske lidt mælk


2 laksefileter
2 pangasius fileter
200 g rejer
Pastaplader, gerne grove


Svits løg og hvidløg i lidt olie, til de er klare. Tilsæt den optøede og drænede spinat og svits et par minutter. Tilsæt mornaysaucen/bechamelsaucen og kog op. Smag til med muskat, salt og peber. Tilsæt evt lidt mælk hvis du synes portionen er for lille til at lasagnen bliver sammen hængende, jeg tilsatte ca 2 dl mælk, da det var et ret stort fad. Tænd for ovnen på 180 grader.

Skær fisken i tern på ca 1½x1½cm og skyl rejerne og dræn. Start med at hælde lidt sovs i bunden af et fad på ca 20x30 cm, dernæst pastaplader, fordel lidt fisk og til sidst sovs. Fortsæt til der fadet er fyldt og du har brugt det hele. Husk at slutte med sovs. Bag lasagnen ved 180 grader i cirka 40 min, til den hænger sammen. Lad den stå i 5 min inden du går ombord, bon appetite.

Lise

3 kommentarer:

Annesofie sagde ...

Lise, din dejlige tøs ! Nu skal vi snart have gang i den madaften ;D !

Ida sagde ...

Ej hvor ser det bare lækkert ud!

Unknown sagde ...

Taak søde Annesofie! Ja har snakket med Betinna, men hun siger du er taget på ferie, din snyder. Giv lige lyd når du er hjemme igen :)

Tusind tak Ida, jeg er sucker for alt med fisk ;)

Lise