torsdag den 30. januar 2014

Coleslaw og fennikelsalat (tilbehør til pulled pork)


Det her er den coleslaw jeg laver næsten hver gang jeg laver det! Og ja det gør en forskel at bruge en god mayo, fx heinz, men man kan sagtens lave det med en almindelig mayo, det får bare en anden smag. Den her gang tilsatte jeg lidt rødkål for at give lidt farve, smagen er jo ikke så anderledes end bare hvidkål. Fennikkel salaten fandt jeg i et eller andet blad, og den smager virkelig godt! Også som en tilbehørs salat til noget andet. 

Coleslaw
1 stor skål

Ingredienser
400 g hvidkål
300 g gulerødder
½ revet løg
1 dl hakket persille
80 g god mayo evt. hellmann
1 dl cremefraiche 18 %
1 spsk citronsaft
1 tsk dijon
1 tsk sukker
Salt, peber

Snit hvidkålen så fint så muligt og riv gulerødderne groft. Bland dressingen og bland det hele sammen. Lad det gerne hvile lidt inden det skal serveres.

Fennikel salat
1 fad/4 pers

Ingredienser
3 fennikler
1 lille løg
1 bundt dild
lidt god olivenolie
lidt citronsaft

Skær fenniklerne og løg så tyndt som muligt, evt på mandolin. Bland med fint hakket dild og dryp med olivenolie og citronsaft.

Lise

Ingen kommentarer: