mandag den 19. august 2013

Lækre protein muffins


Her er en virkelig nem lille opskrift som er suverænt til mellemmåltid eller som madpakke til frokost. Det er meget proteinrigt og har en super god smag. Jeg fik ikke puttet purløg i dem her, men det kan altså virkelig anbefales! Prøv at lave dem uden yderligere salt, da det slet ikke er nødvendigt fordi skinken i sig selv er ret salt. Til dem der spiser LCHF eller er på en anden kur kan de også anbefales.

Protein muffins
18-22 stk

Ingredienser
3-4 hakkede forårsløg og/eller purløg
5 æg
300 g skinkestrimler
300 g hytteost 1,5%
Friskkværnet peber
1 snackpeber i små tern
Evt. 1 tsk timian

Tænd ovnen på 180 grader.
Bland alle ingredienserne sammen og krydr eventuelt med timian.
Fordel i muffins forme, her er genbrugelige silikoneforme at foretrække da de er super nemme at få op deraf. Jeg har drysset med lidt sesam på halvdelen og cheddar på den anden. Bag på en bageplade i 25-30 minutter, men hold øje med dem.

Lise

3 kommentarer:

Kristine sagde ...

Hej Lise,

Ved du om de kan fryses?

Trine Lykke sagde ...

Det ser altså virkelig lækkert ud, dem bliver jeg nødt til at prøve ved lejlighed...

Lise B sagde ...

Hej Kristine,
tror godt de kan fryses, men er ret sikker på at de ikke får helt samme konsistens efter indfrysning.

Hej Trine Lykke,
Det kan jeg godt forstå, de er virkelig nemme, også holder de sig fint på køl, og smager godt kolde :)

Lise